Einstellungen

CPU-Sparmodus

Wenn aktiviert werden Animationen deaktiviert

Traffic Sparmodus

Wenn aktiviert werden keine oder kleinere Bilder geladen

Lightmode

Wenn aktiviert wird ein helles statt dunkles Design genutzt

Kompakte Startseite

Wenn aktiviert wird eine kompakte Startseiten Version gezeigt

Sprache

Setzt die primäre Ausgabesprache der Website fest

Vorlieben

Audioausgabe

Selektiert wenn vorhanden die bevorzugte Audioausgabe

Videoqualität

Selektiert wenn vorhanden die bevorzugte Videoqualität

Lieblingshoster

Hebt wenn vorhanden den ausgewählten Hoster hervor

Updates filtern

Filtert die Updateliste auf der Startseite

Meine Filme #

Wir speichern deine Filme unter deiner FilmFans-ID # und in einem Cookie. Solltest du deine Liste löschen wollen, lösch einfach deine Cookies. Du kannst deine FilmFans-ID nutzen um deine Liste auf mehreren Geräten abrufbar zu machen.

Dieses Gerät benachrichtigen

Aktiviert Benachrichtigungen für dieses Gerät

Keine Folge mehr verpassen?

Kein Problem wir benachrichtigen dich gern. Alles was du dafür tun musst, ist deinem Browser einmalig die Erlaubnis erteilen, dass wir dir Benachrichtungen schicken dürfen.

Du kannst deine Einstellungen jederzeit wiederurfen, Serien entfernen oder neue hinzufügen.



NAME (year)

Videoqualität
Audioqualität
Sprachausgabe
Hoster
Profisettings?

Matěj Hádek(49)

  • Geboren 29.11.1975
  • Herkunft Praha, Československo

Matěj Hádek patří mezi nejvýraznější talenty mladší herecké generace. Jeho první velkou filmovou příležitostí byla role Tédy ve filmu Ivana Vojnára Cesta pustým lesem (1997). Vytvořil řadu zajímavých charakterů v televizních filmech (Malovaný děti, Pátek čtrnáctého, Z rodinného alba). On sám si nejvíce cení role Pajdy ve filmu Jiřího Svobody Udělení milosti se zamítá.A také jeho nezaměněná role mladého "hooligana" ve filmu Non Plus Ultras. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka. Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka.  Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka.

Sortiert

Filme (3)

2020
Als ein Stern vom Himmel fielBílý trpaslík
6.3
2012
Schlau wie eine Ziege(voice)
3.7
2008
Goat Story - Die Legenden werden lebendigKuba
3.3